Theater : Brecht Wassenaar

THEATERLESSEN VOOR VOLWASSENEN

In deze cursus maak je in 10 lessen kennis met de verschillende aspecten van theater. Op speelse wijze ga je experimenteren met de verschillende stijlen en invalshoeken, zoals improvisatie, teksttoneel, fysiek spel, stemtraining, samenspel enzovoorts. Tijdens de les kijk je naar de scènes en leer je van elkaars spel.

Ook onderzoek je als speler waar jou krachten liggen en wordt er op een positieve manier gekeken naar je leerpunten. Je wordt uitgedaagd om buiten de lijntjes te spelen en te kijken wat jij als speler allemaal in je mars hebt. Het belangrijkste doel is het plezier hebben tijdens het spelen en op een ontspannende en veilige manier met elkaar te werken.
De cursus wordt afgesloten met een korte ‘huiskamer’ presentatie voor familie en vrienden.

De lessen worden gegeven door Brecht Wassenaar op de vrijdagavond bij Kunstkamer 10.

 

THEATERLESSEN VOOR JONGEREN

Lijkt het je leuk om met leeftijdsgenoten theater te maken? Kunstkamer 10 biedt deze unieke ervaring. In een blok van 12 lessen maak je op een speelse manier kennis met theater. Je leert hoe een scène is opgebouwd, hoe je een personage kunt spelen en hoe je daarbij je eigen lichaam en stem kan gebruiken. Al doende groeit zo je fantasie, creativiteit en zelfvertrouwen.
Uiteindelijk werk je toe naar een ‘kunstkamer’ presentatie voor vrienden en familie.
Krijg je na de eerste lessenserie de smaak te pakken en wil je door? Dan kun je doorstromen.
De lessen worden gegeven door Brecht Wassenaar op de vrijdagavond van 19.00 tot 20.30 uur.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail naar:
06 49 64 78 77 / brecht_wassenaar@hotmail.com